mandag den 29. april 2013

konfirmation

DSC_0237.jpg_effectedDSC_0360.JPG_effected-001DSC_0197.jpg_effected

4 kommentarer:

 1. hej marie.
  jeg faldt lige over din blog og dine helt fantastiske billeder.
  jeg er igang med at tage en uddannelse som grafisk designer i haderslev - og i denne uge har vi en opgave hvor vi skal redesigne et vinyl cover for gruppen; Vestbo trio. Jeg faldt over et af dine billeder hvor en pige står ved en strand med nogle balloner i hånden. Jeg er i en konkurrence med 45 andre studrende, om at vinde opgaven i denne uge - og få lov til at designe bandets cover. Derfor ville jeg høre om jeg måtte låne billedet til denne opgave?

  Med venlig hilsen Laura Deinbek.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Laura Deinbek.
   Først og fremmest, tak fordi du henvender dig! Det lyder til at være en rigtigt fin opgave, du er igang med. Dog har jeg nogle spørgsmål til projektet, jeg ikke lige helt er med på. Det ville derfor være rart hvis du ville smide en mail til mig, her marie.10@hotmail.com :-)

   Slet
 2. Virkelig flotte billeder!
  Elsker dem, så kreativt!
  Og alligevel er "stemningerne og kræfterne" i billederne ikke suget ud af den sort/hvid farve. Da jeg ofte har en delt mening om sort/hvid - Sort/hvid effekt kan få de fleste billeder til at se gode ud, men også ødelægge dybden i billeder. Men kan rigtig godt lide sort/hvid det er ikke det :-)

  Knus
  http://clarastenfeldt.blogspot.dk/

  SvarSlet
 3. Super fin blog du har og virkelig flotte billeder :) kig forbi min hvis du får lyst :)
  måske vi kunne følges?

  //Line
  http://linebiine.blogspot.dk/

  SvarSlet